MUĞLA / BODRUM - Recai Ahmet Ersan Ortaokulu

Nis

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin merkezi sınav başvuru süresi uzatıldı.

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında yapılacak olan,2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav' a süresi içinde başvuru yapamayan öğrenciler, sınav başvurularını

2 Nisan 2024 Salı Günü saat 17.00'ye kadar yapabilecek.

Mrt

2024 LGS Başvuru ve Uygulama işlemleri : LGS başvuruları isteğe bağlı olup,  katılmak isteyenler başvurularını 18-29 Mart tarihleri arasında E -okuldan yapacaklar.  Bu elektronik başvuru işleminden sonra öğrenci velisi okula giderek başvurusunu en geç 1 Nisana kadar onaylatmalıdır.  Onaylama işlemi tamamlandıktan sonra sistemden alınacak iki adet çıktının birisi okul birisi öğrenci velisi tarafından muhafaza edilecektir.